0
Not a bug
yerzhl 1 week ago • updated 1 week ago 10

hi i want to report that ezchannel cant be used  anymore on earlier version of ezcast app. im using ezcast for ics os since this is my unused phone.


please fix it. 

Answer

Answer
Not a bug

Hi yerzhl,
We are sorry that EZCast is no longer to support ICS since a while ago. Please understand.

Thank you.

Under review

Hi, which version of EZCast app you use? how about EZChannel app, have you tried it?

i think it's 1.9.724. can't use ezchannel app because my phone is below requirement

+1

Got it. Let me confirm it with our team.  

Answer
Not a bug

Hi yerzhl,
We are sorry that EZCast is no longer to support ICS since a while ago. Please understand.

Thank you.

Hi james. Yes i understand that, but in previous time it work perfectly and i don't know why and since when it suddenly don't work.

I think firmware upgrade cause this, so i hope the team can give attention to the compatibility.


Thank you

Yes, would you please describe more about this issue? probably, it's not the app issue but firmware or something else.


I tested only from youtube video. We know as it run normal, when click one of the video it will pop up the player display like remote. But from the issue I have, it will open youtube video page instead of the pop up player display. And usually if use web browser from ezcast app, when it detect video, it will display ezcast play logo (the blue one), but with this issue, there's no ezcast play logo.

Thank for the info, yerzhl. I will report this issue to our development team to try to prepuce the issue you have been encountered.

ok thanks james. I hope they still keep the compatibility with the earlier version instead of suggesting customer/user to change their device