0
Under review
Paul Crew 2 years ago • updated by vita 2 months ago 6

Using Motorola MotoG but YouTube has stopped putting any sound through TV. Can listen to Radio ok with EzCast but not YouTube? Any ideas please as to whats wrong?

Answer

Answer

Thanks for your info and we are glad it works now. Let us know if you encounter any trouble while using EZCast and EZChannel. You are also more then welcome to let us know what you want from EZCast and EZChannel.
Hope you enjoy it.

Under review

Sorry for the problem. Would you please provide us more information such as MotoG OS version. app version and device version. And it would be appreciated if you can provide an example of the youtube video so that we can reproduce this issue. Thank you and sorry for the inconvenience.

Thanks for your reply but after 2 days it works??? anyway for your info, I think what you are after is - Moto G, Android 5.1, EzCast Version 1.7.684. I can't find much on IShare other than: IShare-330 700B4. I was trying to watch on Sunday/Monday - Youtube 'Tonka (1958) Full Kids Movie' then others were 'Obergurgl-Hochgurgl GoPro 2013' & 'Obergurgl Ski' but as mentioned all are working today?? Thank you for your help. Paul

Answer

Thanks for your info and we are glad it works now. Let us know if you encounter any trouble while using EZCast and EZChannel. You are also more then welcome to let us know what you want from EZCast and EZChannel.
Hope you enjoy it.

Thanks James, One thing I have found yesterday is that there is a 'Eurosport-Player' which I would have to pay for, there is lot's of mentions of the Chromecast but would it work on EZCast? there is possibly issues with quality on the Android but would save paying Sky! Any help would be much appreciated, thank you.

Got it, Paul. We will try to figure it out and will come back to you if there's any update. :)

+1

Some audio contained in YouTube video is copyrighted so that it cannot be heard.

What's more, YouTube uses the audio and video separation technology, and it may cause no sound on YouTube or audio and video are not synchronized. 

http://www.videoconverterfactory.com/tips/no-sound-on-youtube-online-playing.html

You can also find more information on the solutions in there